tiistai 19. joulukuuta 2017

Työssäoppiminen Dressmannilla

Olen työssäoppimassa Salon Dressmannilla ja kyseinen paikka on paras mitä voi vaan pyytää. Työpaikalla on lempeä, mukava ja hauska ilmapiiri, kaikki tulevat kaikkien kanssa toimeen. Olen tutustunut erilaisiin työntekijöihin ja työskennellyt heidän kaikkien kanssaan. Heidän kanssaan tulee helposti toimeen ja heidän kanssaan on helppo puhua kaikesta.

Päivittäisiin työtehtäviini kuului heti aamusta kahvin keitto ja työtilojen siistiminen hiukan ennen kuin kauppa aukeaa ja kaupan avauduttua.

Työvuoron keskivaiheilla tulee yleensä kuorma. Otan kuorman vastaan ja luen kaikki laatikot ennen purkua. Sitten aloitan purun laatikko kerrallaan.

 Jokaisessa laatikossa on jotain erilaista. Kaikki laatikon sisällöt menevät omille paikoilleen ja jos vaatteita jää yli, katsotaan että esillä olevassa pinossa on kaikkia kokoja ja ylimääräiset vaatteet laitetaan rullakkoon, jolla lopuksi viedään ylimääräiset vaatteet varastoon, mutta jos 1-pack boksereita, 3-pack boksereita, sukkia, rusetteja, kravaatteja tai taskuliinoja jää yli, jokaisen oman laatikon päätyyn kirjoitetaan mitä laatikossa on ja viedään sitten takahuoneeseen.

Kun kaikki on purettu, kerään pahvit ja muovit ja vien rullakolla roskikseen. Ylimääräiset vaatteet vien rullakolla varastoon ja laitan oikeille paikoille oikeaan kokojärjestykseen. Kun työpäivä lähenee loppua, katson vielä, että onko työpaikka siistissä kunnossa ja jos on niin menen takahuoneeseen, otan lokerosta tavarani, sanon työkavereille näkemisiin ja lähden kotiin odottamaan innolla seuraavaa työpäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka teet planssin?

Olen tehnyt opintojeni aikana muutamia plansseja, ja nyt kerron miten helppo niitä onkaan tehdä. Vaihe 1. Mietin, mistä haluaisit teh...